Beelden Chris Ripken in City Art Rotterdam part two

Geachte lezer, graag wil ik, Chris Ripken, dit medium gebruiken om beeldend werk van mij aan u te tonen. Het meeste werk in drie dimensionaal, dus als u het echt wilt zien dan bent u welkom in City Art Rotterdam waar mijn vaste collectie momenteel staat uitgestald.

Sinds 1986 na mijn studie op de Stadsacademie Toegepaste kunst te Maastricht ben ik in Rotterdam als straat/ wijk/ stadskunstenaar gaan werken. Alhoewel mijn meeste werk in de buitenruimte van Rotterdam staan, ongeveer 50/60 beelden, een paar bekenden, de zeemeermin en fontein aankleding Eudokia plein, Anti Ram beelden Juwelier van Willegen, Monument van meningsvrijheid Schiekade/ Bokerlweg, Insulinde en haar honden Insulinde plein, heb ik met plezier en bezieling veel vrij werk gemaakt waarmee ik het nodige wil laten zien dat alleen via  beelden te zien en te ervaren is.

Hieronder staan wat beelden, deze serie wordt elke week aangevuld met foto’s die ik kies uit de meer dan 300 sculpturen die opgeslagen en/of uitgestald staan in City Art Rotterdam.

Natuurlijk bent u van harte welkom de huidige expositie van het werk in het grote gebouw van City Art Rotterdam te bezoeken. Niet alleen de opgestelde beelden maar ook de ruimte waarin deze beelden zijn gemaakt en bewaard is een openbaring van ruimte rust en inspiratie.

Uiteraard zal ik u met open armen ontvangen en het gebouw met de beelden laten zien, een afspraak kunt u tel. maken 0652229884 en/of via C.M.Ripken @gmail.com

Ook op www.christoffelripken.nl vindt u meer werk van mij

 

 

 

 

By | 2017-10-17T19:02:16+02:00 juni 8th, 2017|Chris Ripken|0 Comments

Leave A Comment