City Art Rotterdam Art Show

De opening van de City Art Rotterdam Art Show afgelopen 2 02 2017 was een heel fijne avond. Bezicht door ruim 100 mensen. De opening gaf niet alleen een visueel spectakel door alle getoonde kunst, de sfeer die bezoekers maakten was fantastisch. JANA BERANOVÁ las drie gedichten voor uit haar enorme ouvre. EARCINEMA, het contra bas duo Raoul van der Weide en Goncalo Almeida speelden een prachtig concert waar ruim 40 mensen van genoten boven in de witte zaal van City Art Rotterdam.

De opening was een groot succes, dit is voor alle deelnemende kunstenaars meer dan gegund. De aandacht , de verwondering en alle andere reacties van het publiek voor het getoonde werk zijn voor de makers een stuk waardering die hen  aanzet tot het verder werken aan de verbeelding van al het andere dat de maatschappij hard nodig naast de naakte realiteit.

Bij deze een aantal foto’s van de expositieopening en van de inrichting. Ook treft u de lijst van exposanten aan die deze prachtige expo hebben mogelijk gemaakt.

City Art Rotterdam Art Show is de groepsexpositie van 25 kunstenaars. Professioneel en amateur. Alle kunstwerken die tijdens de expositie zijn te zien zijn unieke kunstwerken die elk hun eigen verhaal en betovering hebben.

In de grote strakke galerie van CITY ART ROTTERDAM komt elk werk maximaal tot zijn recht. De hoeveelheid en de verscheidenheid van de getoonde werken bieden u gegarandeerd veel kijkplezier.

De expositie is mogelijk gemaakt door de exposanten zelf in samenwerking met de organisatie van CITY ART ROTTERDAM.

Alhoewel de de City Art Rotterdam Art Show niet binnen het officiële februari kunstcircus van Rotterdam valt kunnen we stellen dat deze groepsexpositie zich kan meten met de Artfairs elders in de stad.

De expositie is te bezoeken op woensdag donderdag vrijdag en zondag van 16.00 tot 21.00 tot 25 februari. Ook kunt u een telefonisch een afspraak maken bel:0652229884 Chris Ripken.

Tijdens de opening uren van de expositie kunt u het gebouw waarin City Art Rotterdam, podium voor beeld en geluid. is gevestigd bezichtigen. Ook de vaste collectie van Chris Ripken, oprichter City Art Rotterdam, is in het gebouw te zien.

 

Deelnemende exposanten:

1             Marcel  P Vaandrager

2             Irene Damminga

3             Sabine Engels

4             Peter Ijsseldijk

5             John van der Linden

6             Berni  Bierens

7             José  Gelens

8             José van der Wouw

9             Izabella Verhagen

10           Herman Koekkoek

11           Henrietta Müller

12           Tim Soekkha

13           André  Korevaar

14           Raoul van der Weide

15           Goncalo Almeida

16           Karin Kamer

17           Mary Pedersen

18           Arthur Mulder

19           Friso van Wijck

20           Chris Ripken

21           Lucienne Meinsma

22           Paul Hermans

23           Valentijn Demper

24           Noa Korevaar

25           Elias Ripken

foto Izabella Verhagen

foto Izabella Verhagen

foto Izabella verhagen

Foto Izabella Verhagen

foto Izabella Verhagen

 

 

By | 2017-02-05T13:10:19+02:00 februari 5th, 2017|Chris Ripken|0 Comments

Leave A Comment