Collecte Oranje Fonds

Oranje Fonds biedt de volgende mogelijkheid: Als Stichting City Art Corporation hopen wij een aantal collectanten te werven die meedoen met deze collecte. Het geld dat dit oplevert stelt st.City Art Corportion in staat het podium City Art Rotterdam te in stand te houden en verbeteren. Wij, Hannie Bierens en Chris Ripken zullen de collectanten na afloop een BBQ aanbieden, vegetarisch, vlees en vis met lekker drinken op het onvolprezen dakterras van City Art Rotterdam en gratis toegang tot een concert naar keuze in City Art Rotterdam.. Als u wilt doen met dit sympathieke initiatief van Oranje Fonds helpt

Laat ons weten of je mee wilt doen 0652229884 of c.m.ripken@gmail.com

Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier.
Oranje Fonds actie
Oranje Fonds Collecte: inschrijving verlengd
Beste heer Ripken,

Ruim 1250 stichtingen en verenigingen in heel Nederland hebben zich al aangemeld: de Oranje Fonds Collecte 2017 van 6-10 juni 2017 is een geweldige kans voor uw organisatie om extra geld te werven en meer bekendheid te genereren in uw buurt. Doet Stichting City Art Corporation mee?

Helft voor eigen organisatie
U trommelt ongeveer 10 vrijwilligers op om te collecteren in een door u gekozen collectegebied. De helft van de opbrengst is voor uw eigen organisatie, de andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale organisaties in uw provincie. Het Oranje Fonds regelt alle collectevergunningen en de benodigde materialen. Zo wordt elke opgehaalde euro 100% besteed aan sociale initiatieven, 100% dichtbij.

Meld uw organisatie nu aan!

By | 2017-03-29T11:14:13+02:00 maart 29th, 2017|Chris Ripken|0 Comments

Leave A Comment