Media Chris Ripken

Bij deze wat artikelen over werk dat ik sedert 30 jaar in de buitenruimte van Rotterdam als beeldend kunstenaar heb gemaakt. Dit overzicht is niet compleet, regelmatig zal ik de inhoud vernieuwen voor de geinteresseerden onder u.

Met name nu een commissie heeft beoordeeld dat al mijn werk in de buitenruimte als laag gekwalificeerd is, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld “kabouter butplug”

Al het werk dat ik heb gerealiseerd is toegepaste kunst, en altijd heb ik bewoners jong en oud betrokken bij het maak proces. Dit in de overtuiging dat bewoners zelf een stukje van hun leefomgeving mogen en kunnen meemaken. Dit maakt de buitenruimte minder anoniem, en dus minder kwetsbaar.

H

By | 2017-10-17T18:36:45+02:00 oktober 17th, 2017|Chris Ripken|0 Comments

Leave A Comment