Voor bedrijven 2018-11-14T11:21:45+02:00

City Art Rotterdam biedt uw bedrijf de mogelijkheid tot teambuilding. Groepen tot 30 personen kunnen in een van de ruimtes van City Art Rotterdam een eigen tijdelijk groepsatelier realiseren. Boetseren, tekenen, schilderen, mozaïeken, houtbewerken en combinaties hiervan. Met of zonder model, vrij en of met opdracht, individueel en/of groepsgewijs . Uiteraard is het mogelijk om product presentaties, lezingen  modeshows en trainingen te combineren met door City Art Rotterdam georganiseerde activiteiten.

Creativiteit

Ook passieve  invulling van creativiteit is mogelijk door prive concerten van klassiek en jazz tot improvisatie uitgevoerd door professionele muzikanten, die u graag inwijden in hun kunnen. Mocht u een verzorgde catering wensen, wij werken samen met het bekende Surinaams/Hindoestaanse restaurant dat exotische gerechten verzorgd. Een feestelijke afsluiting van uw dag, dagdeel, of avond behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.Met of zonder live muziek en/of DJ.

3 Zalen

Het gebouw van City Art Rotterdam bestaat uit verschillende ruimtes, 3 zalen van ongeveer 200 vierkante meter, een grote galerie en een zeer ruim dakterras dat grenzend aan de oude Hofpleinlijn ligt.

Het terras is een oase van rust midden in de stad . Tijdens de pauze kunnen hier versnaperingen worden geserveerd. Een grote barbeque is ook goed te realiseren.

De galerie heeft regelmatig grote solo exposities van gast exposanten, en een eigen museale collectie.

Graag gaan we met u na hoe we kunnen komen tot een creatieve- en inspirerende dag.

Een kennismaking gesprek is altijd vrijblijvend .Tijdens openingstijden en ook op afspraak ben u vanzelfsprekend van harte welkom.

Hannie Bierens en Chris Ripken. Tel: 0652229884